Jul i Løkken

Kom i julehumør i Løkken. Julen er hjerternes fest og en traditionsrig tid, hvor man samles til hygge i de kolde tider - og det kan mærkes i Løkken! I byen er der tradition for at håndbinde ægte granguirlande, som er en stor del af byens udsmykning.

I juletiden kan du opleve arrangementer både for børn og voksne.

Julemanden husker altid sit visit i Løkken og har små overraskelser med til de søde børn. Bliv varmet op med lys og sang, når julemanden er med til at tænde juletræet på Torvet i Løkken d. 1 søndag i advent.

Hver weekend i december kan du komme ind i de fine, dekorative butikker og gøre dine juleindkøb eller få inspiration til den næste julefrokost i de lokale dagligvarerbutikker. Skal du holde jul i Løkken er der også mulighed for at købe årets juletræ. 

Naturen kan vise sig lige så smuk og forunderlig i vinterhalvåret, som i sommerperioden. Opleve Vesterhavet vise tænder med frodig bølger ind over Løkken Mole og se hvordan vandet nærmer sig klitterne. Lige så barsk vinteren kan være, lige så smuk kan Løkken tage sig ud set fra klitterne, når sneen dækker de gamle huse og stier i byen. 

Vi glæder os til dit besøg i juletiden i Løkken. 

Del denne side

Åbningstider i julen

Byens butikker vil have åbent for juleshopping før og efter jul jf. deres alm. åbningstider.

Åbningstider for dagligvarebutikker

Åbningstider Løkken Turistbureau

Mandag-fredag: 10:00-15:00
Lørdag: 9:00-12:00
Søndag d. 24. dec.: LUKKET
Mandag d. 25. dec.: LUKKET
Tirsdag d. 26. dec.: LUKKET
Onsdag-fredag: 10:00-15:00
Lørdag: 9:00-12:00
Søndag d. 31. dec.: LUKKET
Mandag d. 1. jan.: LUKKET