Gallerier og Kunsthåndværk

I Skagen og Sæby finder du et stort antal gallerier, værksteder og brugskunstbutikker. Her er kunst for enhver smag og ofte med mulighed for at møde kunstnerne.

Museer og seværdigheder

Hvis du interesserer dig for gode gamle historier og små finurlige kuriøsiteter, så finder du her et udvalg af Skagen, Frederikshavn og

Udvalg af kunsthåndværkere i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du mange forskellige kunsthåndværkere med f.eks. glaskunst, keramik eller ravslibning. Besøg kunsthåndværkerne i deres arbejdende værksteder og se kunsten forme sig. Hør om kunsthåndværkernes inspiration og få måske inspiration med hjem til egne kunstværker. Se et udvalg af kunsthåndværkere nedenfor.

Tekstilkunst i Lønstrup

Gå på opdagelse i hør, tryk og andre andre specialle stofstukturer. Nyd en fantastisk kvalitet uld, hvor fårene er opdrættet lokalt med omtanke for bæredygtighed og i balance med vores natur. 

Gallerier i Lønstrup

Kunsten er til stede over alt i Lønstrup. Byens mange gallerier byder på kunstoplevelser for alle. Gallerierne inviterer inden for til forskellige oplevelser, med alt fra blide akvareller til moderne, provokerende værker. I flere af gallerierne arbejder kunstnerne så du kan følge med i værkernes tilblivelse og få en snak om kunst helt tæt på. 

Glaspustere i Lønstrup

I glasputernes værksteder kan man opleve hvordan det 1100 graders varme glas blæses og formes efter 2000 år gamle traditioner og teknikker.

Byen ved havet..

Sæbys charmerende by-og havnemiljø kan du opleve året rundt : De gulkalkede huse med stokroserne står som for 100 år siden og de ældste købmandsgårde i bindingsværk stammer tilbage fra 1500- og 1600-tallet.   

Skagen

Gallerier og Kunsthåndværkere i Skagen

Du kan næppe færdes i Skagen en sommerdag uden at møde dem - malerne, digterne, skuespillerne og alle de andre kunstnere. For Skagen bliver ved med at inspirere med sit lys, sin natur og sin særlige stemning.

Skagen

Museer og seværdigheder i Skagen

Hvorfor er Skagen så speciel, og hvor kommer den særlige atmosfære fra ? En del af svaret kan du finde på museerne.