Cookie- og privatlivspolitik

Det er afgørende for Toppen af Danmark, at du føler dig tryg ved at benytte vores platforme og tilbud. Derfor kan du på denne side læse mere om, hvilke tjenester vi gør brug af for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse.

Når du besøger Toppen af Danmarks hjemmesider indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at analysere og forbedre indholdet samt forbedre vores markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmesider. Nedenfor kan du se, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Du kan også se, hvilke af vores hjemmesider, du giver dit samtykke til.

Cookiepolitik

Toppen af Danmarks hjemmesider anvender ”cookies”, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Det er f.eks. cookies, der gør, at din browser kan huske på dine passwords, så du kun skal indtaste dem én gang, og en webshop kan huske, hvilke varer du putter i kurven. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil vi ikke få muligheder for at sende dig relevante informationer eller tilbud på baggrund af dit besøg på vores hjemmeside. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at Toppen af Danmarks hjemmesider kan levere de ydelser, du efterspørger. Disse cookies sættes af hjemmesiden og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på hjemmesiderne, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af hjemmesiden og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies

Toppen af Danmark bruger Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Vi bruger desuden knapper, der gør det muligt at dele indhold på sociale medier. Disse knapper kan også indhente anonym statistik vedrørende brugen af vores hjemmesider.

Markesføring cookies

  • Facebook: Toppen af Danmark benytter en Facebook-pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto. På den måde kan vi målrette relevante informationer og tilbud til Facebook-brugere, der har vist interesse for et emne på vores hjemmesider
  • Mailchimp (nyhedsbrev)Vores nyhedsbreve indeholder en slags cookies, der sporer, om du åbner vores e-mails, og om du klikker på links i dem. De cookies, der anvendes i vores e-mails til at overvåge disse adfærdsmønstre, er unikke for hver e-mail og gemmes ikke på din computer eller mobile enhed
  • DoubleClick: DoubleClick er et af Google's værktøjer, som vi bruger til markedsføring. Når du accepterer cookies fra Toppen af Danmarks hjemmesider kan du således opleve at se annoncer fra os på andre hjemmesider på samme måde som med Facebook. Dette gør vi for at kunne give dig relevante informationer og tilbud på andre platforme.

Vi har ikke adgang til tredjeparts cookies eller de oplysninger, de indeholder. Tredjeparter administrerer alle oplysninger, de indsamler via cookies, de udsender, i overensstemmelse med deres retningslinjer om behandling af personoplysninger.

Du kan fravælge tredjeparts cookies for personligt rettet reklame. Hvis du vil vide mere eller fravælge brugen af sådanne tredjeparts cookies for personligt rettet reklame i EU, kan du gå ind på youronlinechoices.com.

Dit samtykke, tilvalg og fravalg, gør sig gældende for følgende domæner, ejet af Toppen af Danmark:

  • loekken.dk
  • loenstrup.dk
  • skagen-tourist.dk
  • toppenafdanmark.dk
  • toppenafdanmark.com
  • visitfrederikshavn.dk
  • visithirtshals.dk
  • visithjoerring.dk
  • visitsaeby.dk 

Persondatapolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Toppen af Danmarks hjemmesider indsamler og behandler vi en række sådanne informationer i forbindelse med statistik og nyhedsbreve. 

Nyhedsbreve

Det sker, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Ved tilmelding giver du eksplicit samtykke til, at vi må sende bruge følgende informationer om dig: 

  • Navn
  • Mailadresse

Vi beder dig om mailadresse for, at du kan modtage nyhedsbrevet, samt et navn for at minimere risikoen for at ende i spamfilteret. Ikke andet. Du er velkommen til at nøjes med fornavn eller bruge et falsk navn, hvis du er bange for, at disse informationer kan blive misbrugt. Det vigtigste for os er, at du er tryg ved at modtage vores nyhedsbrev.

Toppen af Danmark bruger MailChimp som platform til udsendelse af nyhedsbreve. MailChimp er et amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA.

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Kort efter din afmelding vil du blive komplet slettet fra systemet.

Toppen af Danmark har indgået en databehandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Du kan læse mere om Privacy Shield-aftalen her.

Google Analytics

Toppen af Danmark bruger  Google Analytics til statistik og forbedring af vores hjemmeside. Der indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, en anonymiseret IP-adresse, der løst angiver en geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og opbevares hos Google i 24 måneder.

Sikkerhed

Toppen af Danmark tager datasikkerhed meget seriøst og har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samle statistik og give dig den bedst mulige oplevelse med brugen af vores hjemmesider. Derudover kan vi lejlighedsvist vise dig annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Toppen af Danmark sletter dem, når de ikke længere er nødvendige - f.eks. når du afmelder nyhedsbrevet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og målretning af indhold.

Toppen af Danmark benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Toppen af Danmark anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes og få dem slettet eller redigeret. Henvendelse herom kan ske til Toppen af Danmark via kontaktoplysningerne nedenfor.

Ønsker du at klage over Toppen af Danmarks behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage klage til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Toppen af Danmark
Vestre Strandvej 10
9990 Skagen

Tlf.: +45 98 99 21 00
E-mail: tad@toppenafdanmark.dk

CVR: 13777381

Del denne side