Tog og bus i Toppen af Danmark

Togskilt i Toppen af Danmark
I Toppen af Danmark kan du planlægge efter de offentlige transportmidler, når du skal fra sted til sted i din ferie. Tag med bus eller tog og kom hurtigt og nemt rundt i området.

Tog

DSB kører strækningen Aalborg – Frederikshavn. Toget standser i Hjørring, Sindal, (Tolne, Kvissel) og Frederikshavn.

Find yderligere oplysninger om afgange på dsb.dk eller på rejseplanen.dk

Nordjyske Jernbaner kører strækningen Frederikshavn - Skagen (Skagensbanen)
og
strækningen Hjørring - Hirtshals (Hirtshalsbanen)

Find yderligere information om afgange og stoppesteder m.v. på njba.dk

Bus

Hurtigbusser til området

Der er flere muligheder for at komme med en hurtigbus til området.
Abildskou kører mellem København og Aalborg g Thinggaard kører mellem Esbjerg og Frederikshavn samt Odense, Kolding og Aalborg.

By -, regionale og lokale busforbindelser

Hos Nordjyllands Trafikselskab finder du oplysninger om ruter, stoppesteder og afgangstider for bybusser i de større byer, ekspresbusser, de regionale og lokale busser. Brug rejseplanen.dk til at planlægge din rejse og komme rundt på kryds og tværs med bus i området.

nordjyllandstrafikselskab.dk

Sommerbusser

Fra ultimo juni til primo august kører Nordjyllands Trafiksselskabs sommerbusser. Med rute 99 ”Skagerakkeren” – kan du tage turen langs vestkysten fra Skagen-Hirtshals-Løkken- Fårup Sommerland til Blokhus. Rute 89 ”Rødspætten” kører fra Frederikshavn tværs over området til Fårup Sommerland og vestkysten.

Find afgangene her

Del denne side

Transport med tog og bus

Relevante links for transport med tog og bus i Toppen af Danmark og hele Nordjylland.

dsb.dk

Nordjyske Baner

rejseplanen.dk

nordjyllandstrafikselskab.dk

Lej en bil

Lej en bil og se Toppen af Danmark, når du vil - hvor du vil.

Find biludlejere og autoværksteder mv.

Kom til og fra Toppen af Danmark - og kom let rundt i området med offentlige transportmidler. Få hjælp til at finde vej i Toppen af Danmark.

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?

I Toppen af Danmark er der masser af sjove aktiviteter for børn hele året rundt. Oplev naturen i børnehøjde i skov og på strand eller besøg de mange attraktioner med sjov for børn.

Kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og få oplevelser for krop og sjæl. Her er rig mulighed for frisk luft, og at iagttage de betagende landskaber, som kendetegner området.